Personvernerklæring


Personvernerklæring for BlenderBestiTest

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan BlenderBestiTest (heretter “vi”, “oss” eller “vår”) samler inn, bruker og beskytter personlig informasjon du gir oss når du besøker vår nettside, blenderbestitest.com. Vi er opptatt av å beskytte ditt personvern og sikrer at dine personlige data behandles i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

1. Informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn følgende informasjon når du besøker vår nettside:

  • Personlig identifiserbar informasjon: Navn, e-postadresse eller andre opplysninger du frivillig gir oss, for eksempel ved å fylle ut kontaktskjemaer.
  • Ikke-personlig identifiserbar informasjon: Data om ditt besøk på nettsiden, som IP-adresse, nettlesertype, enhetsinformasjon, besøksvarighet, og hvilke sider du besøker.

2. Bruk av informasjon

Vi bruker informasjonen vi samler inn til følgende formål:

  • Forbedring av brukeropplevelsen: For å tilpasse innholdet på vår nettside og sørge for at informasjonen er relevant for deg.
  • Kommunikasjon: Vi kan bruke din e-postadresse til å svare på henvendelser eller sende deg informasjon du har bedt om.
  • Analyse: For å analysere trafikken på nettstedet og forbedre våre tjenester.

3. Informasjonskapsler (Cookies)

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden vår. Informasjonskapsler er små filer som lagres på din enhet når du besøker en nettside. Disse hjelper oss med å forstå hvordan brukere interagerer med vår nettside.

Du kan når som helst deaktivere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, men dette kan påvirke din brukeropplevelse på vår nettside.

4. Deling av informasjon med tredjeparter

Vi deler ikke dine personlige opplysninger med tredjeparter med mindre dette er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse, beskytte våre rettigheter, eller forbedre våre tjenester (for eksempel ved bruk av tredjeparts analyseverktøy som Google Analytics).

5. Dine rettigheter

Du har rett til:

  • Å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har om deg.
  • Å be om at vi korrigerer eller sletter personopplysninger som er unøyaktige.
  • Å trekke tilbake samtykke for behandling av personopplysninger.
  • Å klage til Datatilsynet hvis du mener vi ikke har behandlet dine personopplysninger i samsvar med gjeldende regler.

6. Sikkerhet

Vi tar nødvendige forholdsregler for å sikre at dine personopplysninger er beskyttet mot uautorisert tilgang, endring eller sletting. Vi bruker sikre teknologier og prosesser for å beskytte dataene dine.

7. Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden, og vi oppfordrer deg til å lese gjennom erklæringen jevnlig.

8. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du kontakte oss på:

BlenderBestiTest E-post: kontakt@blenderbestitest.com